Hoe werkt Kwieq?

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Wij beheren een landelijk netwerk van zonnepanelen leveranciers. Hierdoor zijn wij in staat u altijd in contact te brengen met een of meerdere lokale bedrijven die u van dienst kunnen zijn. Vanuit de contacten die Kwieq heeft met bedrijven is het idee ontstaan om een service aan te bieden die het u makkelijk maakt om deze leveranciers op eenvoudige wijze met elkaar te vergelijken. Op deze manier krijgt u perfect zicht op het aanbod van diverse bedrijven bij u uit de buurt en bespaart u op de aanschaf. De dienstverlening die wij u aanbieden is volledig vrijblijvend en kosteloos. U beslist dus zelf wat u met een offerte doet.

1. Offerteformulier invullen

Via het formulier maakt u de specialisten kenbaar wat uw wensen zijn aangaande een zonnepanelen installatie. Geef zo duidelijk mogelijk aan wat het (geschatte) verbruik is, wat voor dak u heeft en hoe groot de oppervlakte van het dak is. Op deze manier zijn de zonnepanelenleveranciers in staat om een offerte voor u op te stellen.

2. Bekijk de offertes (maximaal 5)

Nadat wij uw offerte hebben verwerkt wordt deze doorgezet naar bedrijven uit uw regio. De specialisten buigen zich over uw aanvraag, waarna u op korte termijn meerdere offertes ontvangt. Vergelijk alle prijzen en merken met elkaar. Wij adviseren u zich er even goed in te verdiepen. Bij vragen neemt u contact op met de betreffende leverancier.

3. Kies de beste aanbieding

De diverse offertes geven u een goed beeld van de mogelijkheden. U doet er goed aan de bedrijven tegen elkaar uit te spelen, op die manier krijgt u gegarandeerd de scherpste prijs. Bespaar aanzienlijk op uw investering. Indien u niet tevreden bent met de offertes die u heeft ontvangen dan is dat jammer, u zit echter nergens aan vast.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uw omzet te verhogen. Kwieq kan u hierin bijstaan, wij werven met succes leads voor het MKB.